Reisverslag weekendje Londen

Afgelopen weekend ben ik naar Londen geweest en heb ik een geweldige tijd gehad. Ik verbleef in een hotel in het centrum van de stad en was in staat om gemakkelijk naar alle bezienswaardigheden te gaan.

Op vrijdagmiddag heb ik als eerste de Tower Bridge bezocht. Ik heb een rondleiding gedaan en heb geleerd over de geschiedenis en de constructie van de brug. Vervolgens ben ik naar het nabijgelegen Tower of London gegaan om de kroonjuwelen te bekijken. Het was een indrukwekkende collectie van prachtige juwelen en historische voorwerpen.

Op zaterdagochtend ben ik naar de Westminster Abbey gegaan, waar ik de begraafplaats van enkele beroemde mensen heb gezien, zoals Isaac Newton en Charles Darwin. Daarna ben ik naar het British Museum gegaan, waar ik enkele van de beroemdste artefacten ter wereld heb gezien, zoals de Egyptische mummies en de Griekse Parthenon-beelden.

Op zaterdagavond ben ik naar het theater geweest om de West End-show te zien. Het was een geweldige ervaring en ik heb genoten van de fantastische prestaties en de indrukwekkende choreografie.

Op zondagochtend ben ik naar de Camden Market gegaan om te genieten van het heerlijke eten en de geweldige sfeer. Daarna ben ik naar de London Eye gegaan om te genieten van het uitzicht over de stad. Het was een geweldige manier om mijn weekend in Londen af te sluiten.

Al met al was het een fantastisch weekend in Londen en ik kijk ernaar uit om binnenkort terug te keren.

Scroll naar boven